Wat hebben we gedaan in 2013

Waar heeft Ongewoon Gaaf zich mee bezig gehouden in 2013?

We hebben een schitterende voostelling van Do Re Mi in cultura opgevoerd, de zaal was volledig uitverkocht.
Het was een daverend succes.

Toen dit alles was afgelopen hebben de spelers en de begeleiders even pauze gehad, om bij te kunnen komen van alle drukke tijden rond de voorstelling, maar dit duurt natuulijk nooit lang want...

We zijn weer hard aan de slag gegaan met het ontwikkelen van de volgende musical die in april 2014 op de planken zal staan.
Om te beginnen met de keus van de musical.
Pippi Lankous kwamen we op uit. We zijn gestart met het schrijven van het script. Iedere rol speciaal uitgeschreven voor 1 van de spelers, ook werden de liedjes geschreven. En een start gemaakt met het uitdenken van het decor. Er moet een boot komen, een dorpstafereel, en natuurlijk niet te vergeten het huis van Pippi Villa Kakelbont. De verdere uitwerkingen komen natuurlijk in de loop van de tijd tijdens de oefenavonden, daar zijn we al weer mee gestart.

Ook zijn we altijd bezig met het zoeken naar donateurs en sponsoren die het ieder jaar weer mogelijk maken dat wij een geweldige voorstelling kunnen ontwikkelen en uitvoeren.

Wat doen we nog meer? De website bijwerken... Dat is best veel werk met al die leuke, mooie en ontroerende foto's. Maak daar maar eens een selectie uit. De selectie staat er inmiddels op, maar er zitten nog wel een paar haken en ogen aan, vergeef het ons, we hopen deze binnenkort op de juiste wijze te plaatsen. U krijgt in ieder geval vast een beeld.